HISTORY | hoe het allemaal begon

Na drie jaar bedrijfsleidster te zijn geweest, nam Leonie in 2008 de winkel over van de vorige eigenaren van Bagheera. De sieraden-business had toen allang geen geheimen meer voor haar, aangezien ze eerder ook bij andere sieradenwinkels en een groothandel had gewerkt. Het werd tijd voor een winkel met haar eigen stempel, met een collectie waar ze haar eigen draai aan kon geven en met merken die je op weinig andere plekken in Zwolle en omgeving kan vinden. Denk aan sieradenmerken als JOSH, Josphina, Eline Rosina, Karma, My Jewelry, Bandhu, Le Veer en 24 Kae. Daarnaast is er ook een ruime collectie horloges te vinden van Cluse, Rosefield en Davis.

NOW & IN THE FUTURE | volop in ontwikkeling

Het afgelopen jaar werden de puntjes op de i gezet. De fysieke winkel kreeg een complete verbouwing, een wens die eindelijk in vervulling ging. De winkel laat nu zien hoe Bagheera écht is. De buitenkant past nu bij de binnenkant. Daarnaast kwam er een webshop, zodat je niet meer naar de winkel hoeft, maar ook vanuit je luie stoel sieraden kan bestellen die echt bij je passen. Zelfs als je aan de andere kant van het land woont is Bagheera the place to be!

Veel veranderingen, maar gelukkig alleen maar positieve. Bij de twee shops, de offline en online variant, is de hoogwaardige collectie sieraden die Bagheera verkoopt te vinden. Een combinatie van trendmerken, waar het team van Bagheera continue haar best voor doet. Altijd de laatste trends en de beste merken, uniek in Zwolle en omgeving.

TEAM BAGHEERA | de kracht

Leonie doet het zeker niet alleen, haar team heeft veel invloed. Zij en de rest van de meiden weten wat er speelt op straat, het uitgaansleven en natuurlijk op social media. Die trends pikken ze op en geven ze aan elkaar door. Daarom vind je, naast de vertrouwde en bekende merken, ook trendy merken bij Bagheera. Merken die nog op weinig plekken te vinden zijn, omdat ze net bestaan of omdat ze exclusief zijn. Er valt dus altijd wel iets te vinden wat bij je past!